Verkkopalveluiden ylläpito rakkaudella

Säännöllinen ylläpito varmistaa verkkopalvelun toimintavarmuuden, tietoturvan ja jatkokehitettävyyden. Pidämme huolta asiakkaidemme palveluista, oli kyse sitten yksinkertaisesta verkkosivusta tai bisneskriittisestä verkkopalvelusta.

Enemmän kuin hosting

Jokainen verkkopalvelu tarvitsee taustalleen osaavan tiimin. Palvelinylläpito on järjestettävä, tärkeät tunnukset ja tiedot säilytettävä, versiohistoria pidettävä tallessa. Lisäksi yllättävissä tilanteissa on tärkeää että joku pystyy puuttumaan tilanteeseen ja ratkaisemaan mahdolliset ongelmatilanteet. Palvelun jatkokehitys on järjestettävä sujuvasti ja luotettavasti.

Kaikkea tätä tarjoaa ylläpitopalvelumme. Tavoitteenamme on olla paras mahdollinen digikumppani asiakkaillemme, ja kehitämme tämän mukaisesti palveluamme jatkuvasti. Ylläpidämme ja jatkokehitämme verkkokauppoja, verkkosivuja, sovelluksia ja integraatioita. Lue lisää ja ota yhteyttä, katsotaan miten voimme auttaa.

Verkkokaupan ylläpito

Etsitkö luotettavaa palveluntarjoajaa verkkokaupan ylläpitoon ja jatkokehitykseen? Kanssamme onnistuvat sekä yksinkertaisten että vaativampien verkkokaupan kokonaisuuksien ylläpito, unohtamatta integraatioita.

Verkkosivujen ylläpito

Jos kaipaat taitavaa, ripeää ja joustavaa kumppania verkkosivujesi kehitykseen ja ylläpitoon, olet oikeassa paikassa. Kanssamme onnistuvat pienten ja suurten verkkosivujen ylläpito, mukaanlukien headless-toteutukset ja integroidut palvelut.

Sovellusten ja integraatioiden ylläpito

Tarjoamme myös räätälöityjen sovellusten, verkkopalveluiden ja integraatioiden ylläpitoa. Ota rohkeasti yhteyttä niin katsotaan yhdessä millainen ylläpidon tarpeenne on ja miten voimme auttaa.

Seepsula: verkkosivut & verkkokauppa

Toteutimme Seepsula.fi -verkkopalvelun laajan uudistuksen, joka on paitsi hieno yrityssivusto että täysin toiminnanohjaukseen integroitu verkkokauppa. Projekti sisälsi laajan sisällöntuotannon tuotekuvauksineen ja visualisointeineen.

Visma Playbook

Visma Playbook on Visman tytär- ja kumppaniyrityksille tarkoitettu verkkopalvelu, jossa jaetaan tietoa toimenpiteistä ja osaamisesta. Käyttäjät voivat esitellä palvelussa erilaisia tekemiänsä markkinointitoimenpiteitä sekä näiden onnistumista, sekä tutustua kollegoidensa osaamiseen.

Reilua energiaa: Energiaviraston verkkolehti

Reilua energiaa on Energiaviraston julkaisema sidosryhmälehti, jonka digiversion teknisestä suunnittelusta ja toteutuksesta vastasimme. Verkkojulkaisu on suunniteltu mahdollisimman käyttäjäystävälliseksi ja lukukokemukseltaan miellyttäväksi, ja tarjoaa helpon tavan julkaista ja jakaa visuaalisesti upeita sisältöjä.

Rateko

Täysin räätälöity ja integroitu Woocommerce-verkkokauppa, josta rakennusalan ammattilaiset voivat ostaa koulutuksia.

Seepsula

Toteutimme Seepsula.fi -verkkopalvelun laajan verkkokauppapohjaisen uudistuksen.

Synlab: Saumaton integraatio taustajärjestelmiin

Laajat WP-verkkosivut yritykselle Synlab. Verkkopalvelussa asiakas voi tutustua Synlabin laboratorio- ja kuvantamismenetelmäpalveluihin, toimipisteisiin ja hintoihin, sekä varata itselleen ajan palveluihin. Sivusto on hyvä esimerkki sekä sisältönsä laajuuden, käytettävyyden että teknisten vaatimusten osalta vaativasta ja kunnianhimoisesta WP-toteutuksesta.

Tampereen työväen teatteri

Vastaamme Tampereen työväen teatterin verkkopalvelun ylläpidosta ja jatkokehityksestä. Verkkokauppa on Lippupisteen lipunmyyntipalveluihin integroitu räätälöity WordPress-palvelu.

Nenäpäivä

Olemme toteuttaneet Nenäpäivä.fi -verkkosivuston, johon kuuluu mm. kevyt WooCommerce-verkkokauppa.

Tarjoatteko ylläpitoa kaikenlaisille verkkopalveluille?

Erilaisia verkkopalveluita, teknologioita ja alustoja on valtavasti, joten emme uskalla luvata ihan minkä tahansa palvelun ylläpitoa, mutta kannattaa kysyä matalalla kynnyksellä – katsotaan miten voimme olla avuksi!

Mitä tarjoamaanne ylläpitoon kuuluu?

Tyypillisen ylläpidomme ydinsisältöä ovat tukipalvelu sähköpostitse, palvelinylläpidon järjestäminen, versionhallinnan ylläpito, varmuuskopiot, automatisoidut päivitykset ja monitorointi, lisenssien hallinnointi, sekä tunnusten ja muiden tarvittavien tietojen säilyttäminen. Lisäksi asiantuntijamme tuntevat ylläpidossa olevan palvelun ja pystyvät toimimaan nopeastikin kun tarve ilmenee. Kysy tarkkaa hinnastoa ja palvelukuvausta.

Paljonko ylläpitonne maksaa?

Tyypillisesti 95–395 euroa (alv 0%). Meillä on kuitenkin erilaisia räätälöityjä ylläpitoja, joiden hinta voi olla tätä kalliimpi.

Asiakkaitamme

.cls-1, .cls-2 { stroke-width: 0px; } .cls-2 { fill: #fff; }

Avataanko keskustelu?

Vaikuttaako siltä että voisimme olla teille hyödyksi? Jätä meille viesti alla olevalla lomakkeella tai lähetä sähköpostia. Palaamme sinulle asiaan mahdollisimman pikaisesti, yleensä viimeistään yhden arkipäivän kuluessa.