WooCommerce -verkkokauppa tarpeidenne mukaan

WooCommerce on loistava avoimen lähdekoodin verkkokauppa-alusta. Tarjoamme WooCommerce-verkkokaupan suunnittelua, toteutusta ja ylläpitoa sekä pieniin että suuriin verkkokaupan ratkaisuihin.

Kokenut WooCommerce-kumppani

Olemme toteuttaneet monenlaisia WooCommerce -verkkokaupparatkaisuja asiakkaillemme. Osa on ollut hyvinkin kevyitä muutaman tuotteen valikoimia, osa taas integroituja ja teknisesti haastavia verkkokaupan toteutuksia.

WooCommerce sopii hyvin yritykselle, joka tarvitsee monipuolista jatkokehitettävyyttä eikä halua olla sitoutunut lisenssimaksulliseen alustaan tai juuri yhteen toimittajaan. Alustalle on myös tarjolla paljon valmiita integraatioita muista palveluista, joten yhteydet esimerkiksi talous- tai tuotehallintaan onnistuvat.

Agendan teemalla toteutetut sivustot ja verkkokaupat skaalautuvat todistetusti huikeisiin käyttäjämääriin. Mm. Nenäpäivän sivustolla tehtiin Nenäpäivänä 2021 yli miljoona sivulatausta yhden päivän aikana. Näillä luvuilla sivusto on hetkellisesti Suomen vierailluimpia verkkosivuja. Rakennusteollisuuden koulutuskeskus RATEKOn verkkokaupan kautta taas myydään ja laskutetaan kymmeniä tuhansia koulutuslisenssejä.

Jos etsit kumppania haastavaankin WooCommerce-projektiin, ota yhteyttä niin keskustellaan tarkemmin kuinka voisimme olla avuksi.

Woocommerce logo

Helppo käyttöönotto WordPress-lisäosana

Woocommerce on WordPressin lisäosa, joskin erittäin laaja sellainen. Sen avulla lähes mikä vain WordPress-verkkosivu on laajennettavissa verkkokaupaksi. Kaupan ja muun sivuston sisältö on mahdollista integroida saumattomasti: tuotteet ovat WordPressin sisältöä, mikä mahdollistaa WP:n sisällönhallintatyökalujen hyödyntämisen.

Avoin lähdekoodi ja jatkokehitettävyys

WooCommerce perustuu avoimeen lähdekoodiin, eli se tarjoaa käyttäjälleen vapaat kädet käytön ja kehityksen suhteen. Woocommerce on myös ilmainen, eli siihen ei liity käyttöönotto- tai lisenssimaksuja. Sen saa otettua käyttöön ilman koodaustaitoja, riittää että WordPressin käyttö on tuttua. WooCommerce tukee “pakasta vedettynä” valmiiksi useita maksutapoja, kuten Paypal, lasku tai maksu noutaessa. Myös tiedot kuten hinta, alennushinta, tuotetunnus (SKU), verotusluokka tai toimitusluokka esim. painon mukaan onnistuvat. Manuaalinen maakohtainen tai automaattinen verotus on myös mahdollinen. Oletuskäyttöliittymä sisältää myös tuotteiden filtteröinnin ja esim. “featured” -tuotteiden nostamisen esiin.

Skaalautuminen, lisäosat ja integraatiot

WooCommercella voi toteuttaa erittäin suuriakin verkkokauppoja: alusta skaalaa hyvin ainakin tuhansiin tuotteisiin asti. Suosittuja lisäosin käyttöön otettavia toimintoja ovat maksukanavien lisäksi erilaiset ratkaisut laskujen generoimiseen, toimitustapoihin (kuten vaikkapa Smartpost) ja tuotepaketit (ns. “product bundle”). Lisäosat ovat usein maksullisia, mutta niiden vuosimaksut ovat hyvin kohtuullisia (esimerkiksi noin 100 usd per vuosi). Intengraatioita on hyvin mahdollista luoda muihin järjestelmiin, kuten tuotehallintaan, taloushallintoon ja toiminnanohjaukseen, sekä erilaisiin maksukanaviin kuten Paytrail tai Checkout. Meillä vankka kokemus erilaisten REST-API-integraatioiden toteutuksesta.

Räätälöinti asiakkaan tarpeisiin

WooCommercen merkittävimpiä etuja on lähes täydellinen vapaus jatkokehitettävyydessä. Käyttökokemusta on mahdollista kehittää juuri omien tavoitteiden ja tarpeiden mukaisesti esimerkiksi räätälöimällä ostopolun tapahtumia ja näkymiä, kuittien toimittamista ja erityyppisiä tuotteita. Verkkokauppa on mahdollista integroida saumattomasti muuhun sivuston sisältöön esimerkiksi niin, että tuotteisiin linkitetään tukevia sisältöartikkeleita. Voimme räätälöidä Woocommercen asiakkaan yritysilmeen ja toiveiden mukaisesti, niin että käyttökokemus on juuri toivotunlainen.

Rateko

Täysin räätälöity ja integroitu Woocommerce-verkkokauppa, josta rakennusalan ammattilaiset voivat ostaa koulutuksia.

Seepsula

Toteutimme Seepsula.fi -verkkopalvelun laajan verkkokauppapohjaisen uudistuksen.

Nenäpäivä

Olemme toteuttaneet Nenäpäivä.fi -verkkosivuston, johon kuuluu mm. kevyt WooCommerce-verkkokauppa.

Deko.fi

Uudistimme Dekomarkkinoinnin verkkokaupan WordPressille.

Asiakkaitamme

.cls-1, .cls-2 { stroke-width: 0px; } .cls-2 { fill: #fff; }

Avataanko keskustelu?

Vaikuttaako siltä että voisimme olla teille hyödyksi? Jätä meille viesti alla olevalla lomakkeella tai lähetä sähköpostia. Palaamme sinulle asiaan mahdollisimman pikaisesti, yleensä viimeistään yhden arkipäivän kuluessa.