Verkkokauppa suunnittelusta toteutukseen.

Tarjoamme vahvaa asiantuntijuutta verkkokauppojen räätälöinnissä ja ylläpidossa. Olemme erikoistuneet avoimen lähdekoodin verkkokaupparatkaisuihin.

Tekninen kumppanisi

Verkkokauppaprojekti ei ole pelkästään koodausprojekti. On verkkokaupassa toki koodiakin, mutta kyse on kaupanteosta, ei pelkästä verkkopalvelusta. Asiakkaat täytyy löytää, saada kassalle asti, maksujen tulee toteutua ja kirjanpidon tiliytyä oikein ja tilauksen edetä sujuvasti toimitukseen.

Olemme luotettava tekninen kumppani verkkokaupan toteutukseen ja jatkuvaan ylläpitoon. Autamme suunnittelemaan, toteuttamaan ja ylläpitämään verkkokauppaanne. Olemme erikoistuneet avoimen lähdekoodin verkkokaupparatkaisuihin, erityisesti WooCommerceen.

Oikean ecommerce -alustan valinta

Markkinoilla on valtavasti erilaisia verkkokaupan malleja ja alustoja, ja verkkokauppaa suunnitellessa voi olla vaikeaa hahmottaa sopivinta ratkaisua omiin tarpeisiin. Kevyimmät alustat on mahdollista ottaa käyttöön itsenäisesti vähäisin teknisin taidoin ja kustannuksin, ja niin kauan kuin alustan tarjoamat valmiit templaatit ja asetukset riittävät, ne voivat olla loistava valinta esimerkiksi pienille yrityksille, jotka vasta aloittavat verkkokauppatoimintaansa. Kevyimpien alustojen rajoitukset tulevat tosin pian vastaan, joten jossain vaiheessa voi olla tarpeen valita itse ylläpidettävä ja kehitettävä avointa. Usein kevyemmät alustat myös perustuvat provisiopohjaiseen palkkiomalliin, joka voi toiminnan skaalatessa osoittautua taloudellisesti kannattamattomaksi.

Me suosimme avoimen lähdekoodin verkkokauppoja jotka perustuvat WordPress + WooCommerce -alustayhdistelmään. Tällöin verkkokaupan ylläpito- ja kehitysvastuu jää kauppiaalle itselleen, mutta lisenssi- tai provisiokuluja ei käytännössä ole. Me toimimme asiakkaamme teknisenä kumppanina, joka auttaa palvelun ylläpidossa ja jatkokehityksessä, sekä tietysti olemme tukena mahdollisten yllättävien ongelmien aikana.

Kuluttajaverkkokauppa, B2C-verkkokauppa

Kuluttajaverkkokaupat myyvät tyypillisesti fyysisiä tuotteita, olivat ne sitten sukkia tai sähköautoja. Koska ostajien määrä on suuri, korostuu entisestään käyttökokemuksen (UX) merkitys: verkkokaupan on oltava nopea, helppokäyttöinen ja saavutettava – viimeisen vaatii nyt jo lakikin. Myös digitaalisen myynnin ja markkinoinnin kehittämisellä on erityisen suuri rooli B2C-kaupassa: asiakkaiden vaihtuvuus voi olla suurta, mikä vaatii jatkuvaa uusien asiakkaiden löytämistä ja toisaalta aktiivista jälkimyyntiä.

Yritysverkkokauppa, B2B-verkkokauppa

Yritysten ja organisaatioiden väliseen myyntiin tarkoitetut verkkokaupat ovat todella monimuotoisia. Ne voivat olla laitteiden varaamiseen, koulutuslisenssien tai vaikkapa tukkutavaran myyntiin tarkoitettuja, usein laajojakin verkkokauppakokonaisuuksia. B2C-kaupassa korostuvat integraatiot ja jatkuvat asiakkuudet; usein toteutuksiin voi liittyä esimerkiksi sopimusasiakkuuksia ja lisenssienhallintaa. Meillä on vahvaa kokemusta hyvinkin vaativista integraatioista ja räätälöidyistä toiminnallisuuksista.

Verkkokaupan toteutus

Toteutus lähtee liikkeelle määrittelystä, jossa tarkistetaan projektin laajuuden määrittelyn kannalta tärkeimmät perusasiat. Yksi merkittävimpiä päätöksiä on varmistaa että valittu alusta on sopiva, ja sen mukanaan tuomat vahvuudet ja vaatimukset sopivat tarpeisiin. Erittäin tärkeää on myös huomioida varsinaisen teknisen toteutuksen ulkopuolinen verkkokauppaan kytkeytyvä liiketoiminta: tiedon liikkuminen, tilausten hallinta, toimitukset jne. Integraatioden suunnittelu ja toteutus kannattaa aloittaa myös varhain, erityisesti jos mukana on kolmas osapuoli, jonka aikataulut eivät ole vielä tiedossa.

Verkkokaupan integraatiot

Verkkokauppa on usein tarpeellista ja hyödyllistä integroida niin, että tieto liikkuu järjestelmästä toiseen ilman manuaalista siirtämistä. Tyypillisiä integroinnin kohteita ovat toiminnanohjaus (ERP, asiakastietokanta (CRM) ja taloushallinnon palvelut, kuten laskutus. Integraatiot voidaan toteuttaa vapaasti kaikkien niiden järjestelmien välillä, joiden kehitystä saadaan vapaasti kontrolloida. Kolmannen osapuolen järjestelmissä integraatiomahdollisuudet riippuvat siitä, millaisia rajapintoja on valmiina tai mahdollista tilata.

Toteuttamiamme WooCommerce-verkkokauppoja

Rateko

Täysin räätälöity ja integroitu Woocommerce-verkkokauppa, josta rakennusalan ammattilaiset voivat ostaa koulutuksia.

Seepsula

Toteutimme Seepsula.fi -verkkopalvelun laajan verkkokauppapohjaisen uudistuksen.

Nenäpäivä

Olemme toteuttaneet Nenäpäivä.fi -verkkosivuston, johon kuuluu mm. kevyt WooCommerce-verkkokauppa.

BRPPAC

Vastaamme moottoriurheiluyritys BRP:n verkkokaupan ylläpidosta ja jatkokehityksestä.

Deko.fi

Uudistimme Dekomarkkinoinnin verkkokaupan WordPressille.

Asiakkaitamme

Avataanko keskustelu?

Vaikuttaako siltä että voisimme olla teille hyödyksi? Jätä meille viesti alla olevalla lomakkeella tai lähetä sähköpostia. Palaamme sinulle asiaan mahdollisimman pikaisesti, yleensä viimeistään yhden arkipäivän kuluessa.