Verkkokauppa teidän tarpeisiinne räätälöitynä

Tarjoamme vahvaa verkkokaupan osaamista sekä nykyisen kehittämiseen että kokonaan uuden verkkokaupan toteutukseen avaimet käteen -periaatteella.

Tekninen kumppanisi

Verkkokauppa on enemmän kuin koodausprojekti. Asiakkaat täytyy löytää, saada kassalle asti, maksujen tulee toteutua ja kirjanpidon tiliytyä oikein ja tilauksen edetä sujuvasti toimitukseen. Oikeiden teknologioiden valinta ja laadukkaasti toteutettu verkkokauppa on vahva perusta jolle rakentaa.

Olemme luotettava tekninen kumppani verkkokaupan toteutukseen ja jatkuvaan ylläpitoon. Autamme suunnittelemaan, toteuttamaan ja ylläpitämään juuri teille sopivat verkkokaupan ratkaisut, unohtamatta integraatioita muihin järjestelmiin.

Markkinoilla on valtavasti erilaisia verkkokaupan malleja ja alustoja, ja verkkokauppaa suunnitellessa voi olla vaikeaa hahmottaa sopivinta ratkaisua omiin tarpeisiin. Kevyimmät alustat on mahdollista ottaa käyttöön itsenäisesti vähäisin teknisin taidoin ja kustannuksin, ja niin kauan kuin alustan tarjoamat valmiit templaatit ja asetukset riittävät, ne voivat olla loistava valinta esimerkiksi pienille yrityksille, jotka vasta aloittavat verkkokauppatoimintaansa.

Shopify on helppo ottaa käyttöön

Shopify on johtava “valmisratkaisu” verkkokaupan alustaksi. Se tarjoaa hyvin pitkälle tuotteistetun ja viimeistellyn kokonaisuuden valmiine teemoineen, jolloin verkkokaupan saa käyntiin hyvinkin nopeasti ja kevyillä kustannuksilla. Shopifyn vahvuus on kustannustehokkuus joka on seurausta vahvasta tuotteistuksesta. Heikkous voi olla kustannusten skaalaus (provisiomalli) ja rajallinen omistajuus (lisenssimalli). Hyvin suuretkin toimijat ovat viime aikoina ottaneet Shopifytä käyttöön, mikä on vahva luottamuslause alustalle.

WooCommerce tarjoaa vahvan omistajuuden

Kun halutaan itse pitää avaimet kädessä, voi olla järkevää valita alusta tai alustat jotka perustuvat avoimeen lähdekoodiin. WooCommerce on maailman suosituin avoimen lähdekoodin verkkokaupparatkaisu joka perustuu WordPressiin (joka taas edelleen on maailman suosituin tapa tehdä verkkosivuja). WooCommerce on hyvin pitkälle räätälöitävä tapa tehdä verkkokauppa, jonka ykkösvaltit ovat omistajuus ja jatkokehitettävyys.

Verkkokaupan integraatiot muihin järjestelmiin

Verkkokauppa on usein tarpeellista ja hyödyllistä integroida niin, että tieto liikkuu järjestelmästä toiseen ilman manuaalista siirtämistä. Tyypillisiä integroinnin kohteita ovat toiminnanohjaus (ERP), asiakastietokanta (CRM), erillinen tuotehallinta (PIM) ja taloushallinnon palvelut, kuten laskutus. Integraatiot voidaan toteuttaa vapaasti kaikkien niiden järjestelmien välillä, joiden kehitystä saadaan vapaasti kontrolloida. Kolmannen osapuolen järjestelmissä integraatiomahdollisuudet riippuvat siitä, millaisia rajapintoja on valmiina tai mahdollista tilata.

Tekninen kumppanisi alustasta riippumatta

Me toimimme asiakkaamme teknisenä kumppanina, joka auttaa sekä toteuttamaan verkkokaupan, että ylläpitämään sitä jatkossa. Ylläpitopalvelumme avulla olemme tukena mahdollisten yllättävien ongelmien aikana. Jatkokehitämme mielellämme myös jo olemassaolevia verkkokauppoja.

Rateko

Täysin räätälöity ja integroitu Woocommerce-verkkokauppa, josta rakennusalan ammattilaiset voivat ostaa koulutuksia.

Seepsula

Toteutimme Seepsula.fi -verkkopalvelun laajan verkkokauppapohjaisen uudistuksen.

Nenäpäivä

Olemme toteuttaneet Nenäpäivä.fi -verkkosivuston, johon kuuluu mm. kevyt WooCommerce-verkkokauppa.

BRPPAC

Vastaamme moottoriurheiluyritys BRP:n verkkokaupan jatkokehityksestä.

Deko.fi

Uudistimme Dekomarkkinoinnin verkkokaupan WordPressille.

Tampereen työväen teatteri

Vastaamme Tampereen työväen teatterin verkkopalvelun ylläpidosta ja jatkokehityksestä. Verkkokauppa on Lippupisteen lipunmyyntipalveluihin integroitu räätälöity WordPress-palvelu.

Asiakkaitamme

.cls-1, .cls-2 { stroke-width: 0px; } .cls-2 { fill: #fff; }

Avataanko keskustelu?

Vaikuttaako siltä että voisimme olla teille hyödyksi? Jätä meille viesti alla olevalla lomakkeella tai lähetä sähköpostia. Palaamme sinulle asiaan mahdollisimman pikaisesti, yleensä viimeistään yhden arkipäivän kuluessa.