Digitaalisen käyttökokemuksen suunnittelu

Loistavat palvelut eivät vain toimi, vaan ne myös kutsuvat käyttämään ja ovat miellyttäviä käyttää. Tarjoamme kokenutta asiantuntijapalvelua palveluiden suunnitteluun, ylätasolta detaljeihin.

Käyttäjätiedon hyödyntäminen

Tarjoamme asiantuntijapalvelua jonka avulla saadaan selville mitä käyttäjät ajattelevat ja tulkitaan miten se pitäisi kääntää toimenpiteiksi. Tietoa saadaan datasta ja käyttäjiltä itseltään.

Visuaalinen suunnittelu

Palvelun näkyvä osuus koostuu sen visuaalisista elementeistä (kuten väreistä, fonteista, kuvista) ja siitä miten niitä on yhdistetty käyttöliittymäksi. Tarjoamme visuaalisen suunnittelun osaamista ylätasolta detaljeihin.

Konseptisuunnittelu

Kun palveluita luodaan ja uudistetaan, on usein syytä tarkastella kokonaiskuvaa laajasta kulmasta. Tarjoamme kattavaa osaamista jossa huomioidaan käyttäjät, saavutettavuus, brändi, tekninen toteutus ja palvelun tarjoamiseen liittyvät toiminnot.

Asiakkaitamme

.cls-1, .cls-2 { stroke-width: 0px; } .cls-2 { fill: #fff; }

Avataanko keskustelu?

Vaikuttaako siltä että voisimme olla teille hyödyksi? Jätä meille viesti alla olevalla lomakkeella tai lähetä sähköpostia. Palaamme sinulle asiaan mahdollisimman pikaisesti, yleensä viimeistään yhden arkipäivän kuluessa.