WordPress­-verkkosivut ja kehitys kokemuksella.

Etsitkö kokenutta ja luotettavaa kumppania WordPress-projektiin? Olet oikeassa paikassa. Olemme erittäin kokenut WordPress-osaaja, jonka kanssa onnistuvat verkkosivut, verkkokauppa ja räätälöidyt palvelut. Kehitämme vanhaa ja luomme uutta. Ota yhteyttä niin katsotaan kuinka voimme olla avuksi.

WordPress-asiantuntija, palveluksessanne

WordPress on maailman suosituin tapa toteuttaa verkkosivuja, ja sen suosio kasvaa edelleen voimakkaasti. Menestyksen perustana ovat avoin lähdekoodi, kattavat lisäosat ja räätälöitävyys: WordPressin käyttöön ei tarvita lisenssimaksuja ja palvelun lähdekoodiin on selkeä ”avaimet käteen” -omistajuus. WordPress-sivut ovat hyvä alusta toteuttaa verkkosivut yritykselle, intranet, verkkokauppa (WooCommerce) tai vaikkapa verkkolehti.

Olemme toteuttaneet erilaisia WordPress-ratkaisuja yrityksen perustamisesta asti, jonka ansiosta olemme erittäin kokenut WordPress-toimisto. Pidämme WP:tä erittäin relevanttina vaihtoehtona kenelle tahansa, joka kaipaa verkkopalvelultaan monipuolisia räätälöinnin ja jatkokehityksen mahdollisuuksia.

Omalla teemallamme toteutetut sivustot ja verkkokaupat skaalautuvat todistetusti huikeisiin käyttäjämääriin. Mm. Nenäpäivän sivustolla tehtiin Nenäpäivänä 2021 yli miljoona sivulatausta yhden päivän aikana. Näillä luvuilla sivusto on hetkellisesti Suomen vierailluimpia verkkosivuja. Pohjateemamme on ulkopuolisen tieturva-asiantuntijan auditoima ja palvelinkumppanimme hyväksymä. Tekniset puitteemme WordPress-toteutuksiin ovat siis loistavat.

Jos etsit siis kumppania WordPress-verkkopalvelun suunnitteluun, toteutukseen, kehitykseen tai ylläpitoon, lue lisää tai ota yhteyttä.

Miten voimme auttaa?

Suunnittelu

Onko palvelun ulkoasun houkuttelevuus ja käyttäjäystävällisus avain? Vahva designosaamisemme yhdessä teidän tietotaitonne kanssa tuottaa tuloksen joka näyttää ja tuntuu puhtaalta web-kullalta.

Toteutus

Etsikö toteuttajaa suunnitelmille jotka ovat jo olemassa? Onnistuu! Meillä on paljon positiivista kokemusta pelkästään teknisen toteuttajan roolista. Meidän kanssamme ratkeavat myös teknisesti hyvin vaativat haasteet.

Meidän kanssamme hoituvat myös teknisesti vaativammat jutut, kuten verkkokaupat ja integraatiot.

Ylläpito ja tuki

Haluatteko että joku pitää huolta WordPress-palvelustanne ja on apuna kaikissa tilanteissa? Älä etsi kauempaa. Tarjoamme WordPress-palveluiden sovellusylläpitoa, tukea ja jatkokehitystä – hymyn kanssa.

Usein kysyttyä

Valittuja asiakkaita:

Visma Playbook

Visma Playbook on Visman tytär- ja kumppaniyrityksille tarkoitettu verkkopalvelu, jossa jaetaan tietoa toimenpiteistä ja osaamisesta. Käyttäjät voivat esitellä palvelussa erilaisia tekemiänsä markkinointitoimenpiteitä sekä näiden onnistumista, sekä tutustua kollegoidensa osaamiseen.

Seepsula: verkkosivut & verkkokauppa

Toteutimme Seepsula.fi -verkkopalvelun laajan uudistuksen, joka on paitsi hieno yrityssivusto että täysin toiminnanohjaukseen integroitu verkkokauppa. Projekti sisälsi laajan sisällöntuotannon tuotekuvauksineen ja visualisointeineen.

Haparanda-Tornio

Olemme toteuttaneet kaksoiskaupunki Haparanda-Tornion verkkosivut räätälöitynä WordPress-palveluna ja vastaamme sivuston ylläpidosta. Kesän 2022 sivuston saavutettavuutta kehitettiin.

Synlab: Saumaton integraatio taustajärjestelmiin

Laajat WP-verkkosivut yritykselle Synlab. Verkkopalvelussa asiakas voi tutustua Synlabin laboratorio- ja kuvantamismenetelmäpalveluihin, toimipisteisiin ja hintoihin, sekä varata itselleen ajan palveluihin. Sivusto on hyvä esimerkki sekä sisältönsä laajuuden, käytettävyyden että teknisten vaatimusten osalta vaativasta ja kunnianhimoisesta WP-toteutuksesta.

Reilua energiaa: Energiaviraston verkkolehti

Reilua energiaa on Energiaviraston julkaisema sidosryhmälehti, jonka digiversion teknisestä suunnittelusta ja toteutuksesta vastasimme. Verkkojulkaisu on suunniteltu mahdollisimman käyttäjäystävälliseksi ja lukukokemukseltaan miellyttäväksi, ja tarjoaa helpon tavan julkaista ja jakaa visuaalisesti upeita sisältöjä.

Nenäpäivä – mediaspektaakkelin verkkopalvelu

Olemme toteuttaneet Nenäpäivä.fi -verkkopalvelun ja vastaamme sen ylläpidosta. Joka vuosi verkkosivusto palvelee valtavaa käyttäjäpiikkiä ja ottaa vastaan hyväntekijöiden lahjoitukset.

Valittuja asiakkaita

Avataanko keskustelu?

Vaikuttaako siltä että voisimme olla teille hyödyksi? Jätä meille viesti alla olevalla lomakkeella tai lähetä sähköpostia. Palaamme sinulle asiaan mahdollisimman pikaisesti, yleensä viimeistään yhden arkipäivän kuluessa.