WordPress­-verkkosivut ja kehitys kokemuksella

Etsitkö kokenutta ja luotettavaa kumppania WordPress-projektiin? Olet oikeassa paikassa. Olemme erittäin kokenut WordPress-osaaja, jonka kanssa onnistuvat verkkosivut, verkkokauppa ja räätälöidyt palvelut. Kehitämme vanhaa ja luomme uutta. Ota yhteyttä niin katsotaan kuinka voimme olla avuksi.

WordPress-asiantuntija, palveluksessanne

WordPress on maailman suosituin tapa toteuttaa verkkosivuja, ja sen suosio kasvaa edelleen voimakkaasti. Menestyksen perustana ovat avoin lähdekoodi, kattavat lisäosat ja räätälöitävyys: WordPressin käyttöön ei tarvita lisenssimaksuja ja palvelun lähdekoodiin on selkeä ”avaimet käteen” -omistajuus. WordPress-sivut ovat hyvä alusta toteuttaa verkkosivut yritykselle, intranet, verkkokauppa (WooCommerce) tai vaikkapa verkkolehti.

Olemme toteuttaneet erilaisia WordPress-ratkaisuja yrityksen perustamisesta asti, jonka ansiosta olemme erittäin kokenut WordPress-toimisto. Pidämme WP:tä erittäin relevanttina vaihtoehtona kenelle tahansa, joka kaipaa verkkopalvelultaan monipuolisia räätälöinnin ja jatkokehityksen mahdollisuuksia.

Omalla teemallamme toteutetut sivustot ja verkkokaupat skaalautuvat todistetusti huikeisiin käyttäjämääriin. Mm. Nenäpäivän sivustolla tehtiin Nenäpäivänä 2021 yli miljoona sivulatausta yhden päivän aikana. Näillä luvuilla sivusto on hetkellisesti Suomen vierailluimpia verkkosivuja. Pohjateemamme on ulkopuolisen tieturva-asiantuntijan auditoima ja palvelinkumppanimme hyväksymä. Tekniset puitteemme WordPress-toteutuksiin ovat siis loistavat.

Jos etsit siis kumppania WordPress-verkkopalvelun suunnitteluun, toteutukseen, kehitykseen tai ylläpitoon, lue lisää tai ota yhteyttä.

Suunnittelu

Onko palvelun ulkoasun houkuttelevuus ja käyttäjäystävällisus avain? Vahva designosaamisemme yhdessä teidän tietotaitonne kanssa tuottaa tuloksen joka näyttää ja tuntuu puhtaalta web-kullalta.

Toteutus

Etsikö toteuttajaa suunnitelmille jotka ovat jo olemassa? Onnistuu! Meillä on paljon positiivista kokemusta pelkästään teknisen toteuttajan roolista. Meidän kanssamme ratkeavat myös teknisesti hyvin vaativat haasteet.

Meidän kanssamme hoituvat myös teknisesti vaativammat jutut, kuten verkkokaupat ja integraatiot.

Ylläpito ja tuki

Haluatteko että joku pitää huolta WordPress-palvelustanne ja on apuna kaikissa tilanteissa? Älä etsi kauempaa. Tarjoamme WordPress-palveluiden sovellusylläpitoa, tukea ja jatkokehitystä – hymyn kanssa.

Mikä tai mitä WordPress on?

WordPress on sisällönhallintajärjestelmä (eli Content Management System, CMS). Sen käyttämä koodikieli on PHP, joka on hyvin yleinen verkkopalveluissa käytetty kuvauskieli palvelinpohjaisiin toimintoihin.

Mitä vaihtoehtoja WordPressille on?

Lukuisia, mutta tietyssä luokassa ei juuri parempia. Erilaisia sisällönhallintajärjestelmiä on paljon. Jotkin niistä ovat WordPressiä kevyempiä ja toiset raskaampia. WordPressin vahvuusalue on nimenomaa kaikista pienempien ja suurimpien verkkopalveluiden välimaastossa. Jos olet epävarma sopivasta alustasta, voit lukea lisää täältä.

Onko WordPress tietoturvallinen?

Kyllä, erityisesti meidän toteuttamanamme. Tietoturvan kannalta kriittistä ovat tietoturvallinen teemamme, luotettavat lisäosat ja hyvät käytännöt. Laajan suosionsa takia WordPress on myös suosittu kohde erilaisille tietoturvahyökkäyksille, mutta laaja kehittäjäyhteisö löytää ja korjaa erilaiset tietoturvapuutteet myös nopeasti. WordPressin vahva tietoturva nojaa siis säännöllisesti tehtyihin päivityksiin itse alustaan ja sen lisäosiin. Jos olet kiinnostunut WordPress-palvelun ylläpidosta palveluna, voit lukea lisää täältä.

Kuinka helppoa sivustoa on itse muokata?

Pääosin helppoa, kunhan jaksaa opetella miten editori toimii. WordPressin Gutenberg -sisältöeditori perustuu valmiiksi kehitettyihin lohkoihin, joilla erilaisia sisältöjä voi helposti pinota haluamanlaisekseen layoutiksi. Editori tarjoaa paljon vapauksia, sillä miltei kaikki sisältö on itse muokattavissa. Vastaavasti käyttäjältä vaaditaan jonkin verran perehtymistä, ennen kuin kaikki editorin toiminnallisuudet löytyvät ja käyttöön syntyy rutiini.

Tarjoatteko sisällön tai ulkoasun suunnittelua?

Kyllä, ehdottomasti. Palvelun ulkoasun suunnittelu on keskeinen osa kokonaisprojektia, joten tarjoamme erittäin vahvaa designosaamista. Voimme joko noudattaa olemassaolevaa visuaalista ohjeistoa tai sopia projektin laajuuteen uuden vusuaalisen ilmeen luomisen. Tarjoamme myös apua sisällön suunnittelussa ja tuotannossa, jolloin käännymme luotettavien kumppaniemme puoleen. Lue lisää käyttökokemuksen suunnittelusta.

Tarjoatteko olemassaolevan WordPress-sivuston ylläpitoa tai jatkokehitystä?

Kyllä, mielellämme. Tarjoamme ylläpitopalvelua, jonka puitteissa pidämme palvelun toimintavarmana ja tietoturvallisena. Lisäksi tarjoamme jatkokehitystä erilaisilla puitesopimuksilla tai täysin toimeksiantoperusteisesti. Voit lukea lisää ylläpitopalvelustamme täältä.

Sopiiko WordPress laajojen verkkopalveluiden alustaksi?

Kyllä. WordPress on käytössä useissa kansainvälissä verkkopalveluissa, mm. pörssiyritysten verkkosivuissa. Alustaa on mahdollista jatkokehittää pitkälle ja hyödyntää monin tavoin. Esimerkiksi ns. headless-ratkaisussa WordPressiä käytetään sisällönhallinnan alustana, vaikka frontend toteutetaan räätälöidysti esim. Reactin avulla. WordPressin kehittynyt käyttäjänhallinta tarjoaakin oivan pohjan monenlaisten verkkopalveluiden toteutukseen. Lisäksi alusta on hyvin integroitavissa muihin palveluihin. Lue lisää esimerkiksi toteuttamastamme Synlab Suomen integroiduista verkkosivuista tai RATEKOn verkkokaupasta.

Ylläs.fi

Uudistimme Visit Ylläksen Ylläs.fi-verkkopalvelun WordPressillä, sisältäen runsaasti integraatioita ja asiakaskohtaista lohkokehitystä.

Visma Playbook

Visma Playbook on Visman tytär- ja kumppaniyrityksille tarkoitettu verkkopalvelu, jossa jaetaan tietoa toimenpiteistä ja osaamisesta. Käyttäjät voivat esitellä palvelussa erilaisia tekemiänsä markkinointitoimenpiteitä sekä näiden onnistumista, sekä tutustua kollegoidensa osaamiseen.

Seepsulan verkkosivut ja verkkokauppa

Toteutimme Seepsula.fi -verkkopalvelun laajan uudistuksen, joka on paitsi hieno yrityssivusto että täysin toiminnanohjaukseen integroitu verkkokauppa. Projekti sisälsi laajan sisällöntuotannon tuotekuvauksineen ja visualisointeineen.

Haparanda-Tornio

Olemme toteuttaneet kaksoiskaupunki Haparanda-Tornion verkkosivut räätälöitynä WordPress-palveluna ja vastaamme sivuston ylläpidosta. Kesän 2022 sivuston saavutettavuutta kehitettiin.

Synlab: Saumaton integraatio taustajärjestelmiin

Laajat WP-verkkosivut yritykselle Synlab. Verkkopalvelussa asiakas voi tutustua Synlabin laboratorio- ja kuvantamismenetelmäpalveluihin, toimipisteisiin ja hintoihin, sekä varata itselleen ajan palveluihin. Sivusto on hyvä esimerkki sekä sisältönsä laajuuden, käytettävyyden että teknisten vaatimusten osalta vaativasta ja kunnianhimoisesta WP-toteutuksesta.

Reilua energiaa: Energiaviraston verkkolehti

Reilua energiaa on Energiaviraston julkaisema sidosryhmälehti, jonka digiversion teknisestä suunnittelusta ja toteutuksesta vastasimme. Verkkojulkaisu on suunniteltu mahdollisimman käyttäjäystävälliseksi ja lukukokemukseltaan miellyttäväksi, ja tarjoaa helpon tavan julkaista ja jakaa visuaalisesti upeita sisältöjä.

Nenäpäivä – mediaspektaakkelin verkkopalvelu

Olemme toteuttaneet Nenäpäivä.fi -verkkopalvelun ja vastaamme sen ylläpidosta. Joka vuosi verkkosivusto palvelee valtavaa käyttäjäpiikkiä ja ottaa vastaan hyväntekijöiden lahjoitukset.

Asiakkaitamme

.cls-1, .cls-2 { stroke-width: 0px; } .cls-2 { fill: #fff; }

Avataanko keskustelu?

Vaikuttaako siltä että voisimme olla teille hyödyksi? Jätä meille viesti alla olevalla lomakkeella tai lähetä sähköpostia. Palaamme sinulle asiaan mahdollisimman pikaisesti, yleensä viimeistään yhden arkipäivän kuluessa.