Digitoimisto suurella sydämellä

Verkkopalveluiden suunnittelu, toteutus ja ylläpito ei ole meille pelkkä päivätyö. Tiimillemme vahva asiantuntijuus on intohimo ja yrityksenä toimintamme perustuu kestävälle arvopohjalle.

Asiantuntijapalvelua vuodesta 2014

Agenda perustettiin vuonna 2014 nimellä Agenda Helsinki Oy. Perustajien tavoitteena luoda parempia digitaalisia palveluita. Toimistomme on sijainnut siitä asti Helsingin historiallisessa keskustassa aivan Senaatintorin laidalla. Tiimissämme on kuitenkin jäseniä Rovaniemellä asti.

Yhtiö

  • Agenda Digital Oy
  • Y-tunnus 3013594-2
  • Liikevaihto viime tilikautena 2022-2023 noin 700 tuhatta euroa
  • Tärkeimmät palvelut ovat verkkosivujen, verkkokauppojen ja räätälöityjen sovellusten suunnittelu, toteutus ja ylläpito
  • Koodia Suomesta Ry:n jäsen

Helsingin toimisto

Agendan Helsingin toimisto sijaitsee pääkaupunkimme ydinkeskustan historiallisissa torikortteleissa senaatintorin kulmalla Balderin talossa osoitteessa Aleksanterinkatu 12, 00170 Helsinki.

Temp

Periaatteemme

Asiantuntevuus

Asiantuntevuus on yksi perusarvoistamme: kaikki tiimimme jäsenet ovat kokeneita verkkopalveluiden suunnittelijoita ja kehittäjiä. Tiimimme useimmat jäsenet lasketaankin kokemusvuosissa senior-tason osaajiksi. Työskentelemme jatkuvasti kehittyäksemme sekä yksilöinä että tiiminä.

Koodia Suomesta -logo

Asiallisuus

Haluamme osoittaa kunnioitusta toisiamme ja asiakkaitamme kohtaan aina asiallisella ja ystävällisellä käytöksellä. Luomme parhaamme mukaan mukavan ja turvallisen ympäristön sekä itsellemme että asiakkaillemme. 

Sitoutuminen

Meille on kunnia-asia toimittaa sovitut asiat kunnialla maaliin. Olemme huolellisia antaessamme lupauksia, mutta sitoudumme lunastamaan ne. Meidän kanssamme projekti ei jää kesken eikä katteettomia lupauksia tehdä.

Asiakkaitamme

.cls-1, .cls-2 { stroke-width: 0px; } .cls-2 { fill: #fff; }

Avataanko keskustelu?

Vaikuttaako siltä että voisimme olla teille hyödyksi? Jätä meille viesti alla olevalla lomakkeella tai lähetä sähköpostia. Palaamme sinulle asiaan mahdollisimman pikaisesti, yleensä viimeistään yhden arkipäivän kuluessa.