Parhaat teknologia- ja alustavalinnat digitaalisiin palveluihin

Oikeat valinnat verkkopalveluiden pohjalle määrittävät menestystä vuosiksi eteenpäin. Osaaminen, kokemus ja huolellinen suunnittelu auttavat onnistumaan.

WordPress

WordPress on Agendan ydinosaamista, ja uskallammekin sanoa olevamme erittäin kokenut WP:n sovelluskehittäjä. WordPress on useimmille tuttu pienemmistä blogeista ja verkkosivuista, mutta se taipuu myös vaativiin verkkopalveluihin. Olemme kokenut ja luotettava kumppani myös vaativiin WordPress-projekteihin.

React ja React Native

React on Javascript-ohjelmointikielen framework. Se on tällä hetkellä yksi suosituimmista valinnoista palveluiden front-end -toteutuksiin. React on modulaarista: Sovelluksen komponentit ovat toisistaan riippumattomia ja toimivat itsenäisesti, joten niitä on helppo ylläpitää.

Node.js

Node.js on sekä back-endin että front-endin käyttöön tarkoitettu verkkoselaimeton JavaScript-suorittaja joka mahdollistaa koodin suorittamisen suoraan palvelimella.

Node.js tukee esnextiä, jolla viitataan uusimpiin ECMAScript -standardeihin versiosta 6 (2015) eteenpäin. Uusin Node.js tukee siis kaikkia ECMAScript-standardeja viimeisimpään versioon asti.

Palvelimen JavaScriptissä (back-end) ei tarvitse taaksepäin yhteensopivuudesta murehtia, koska ainut JavaScriptiä suorittava taho on tuorein versio Nodesta, jossa pidetään ECMAScript-standardin mukainen syntaksituki ajan tasalla.

REST-API -integraatiot

Tyypillisesti integraatioiden toteutuksiin käytetään REST API -rajapintoja ja moderneja JavaScript -upotuksia. Integraatiot luovat yhteyksiä palvelun eri osien välille, varmistavat tiedon liikkumisen ja mahdollistavat saumattoman käyttökokemuksen.

Integraatio toteutetaan usein esimerkiksi toiminnanohjauksen, tuotehallinan tai ajanvarauksen kokonaisuuteen. Tiedonsiirto toteutetaan turvallisesti eri järjestelmien välillä, varmistaen että datassa ei ole päällekkäisyyttä ja että sama data on saatavilla eri järjestelmissä.

WooCommerce verkkokauppa

WooCommerce on maailman suosituin verkkokauppa-alusta, joka perustuu avoimeen lähdekoodiin ja on vapaasti räätälöitävissä kaikilta osin. WooCommercella on vankka kehittäjien tuki ja uusia versioita julkaistaankin säännöllisesti. Tämä varmistaa korkeatasoinen ja ajan tasalla olevan tietoturvan tason. WooCommerce on otettavissa käyttöön verrattain nopeasti ja täten erittäin kustannustehokas. Modulaarinen toteutustapa helpottaa uusien ominaisuuksien toteuttamista nopeasti ja hallitusti.

Tarjolla on perustoiminnallisuuksien lisäksi todella kattava määrä virallisia lisäosia joilla kauppaan saadaan lisättyä haluttuja ominaisuuksia nopeasti ja kustannustehokkaasti. Korkean tason räätälöitävyys mahdollistaa myös integraatiot muihin järjestelmiin kuten esimerkiksi mm. CRM:iin, ERP:iin ja PIM:iin.

Amazon AWS ja Google Cloud

Vaativien verkkopalveluiden toimintavarmuus ja suorituskyky varmistetaan käyttämällä parasta mahdollista saatavilla olevaa pilviteknologiaa sekä tiedon tallentamiseen, käsittelyyn että ja sovellusten ylläpitoon.