Parhaat teknologia- ja alustavalinnat digitaalisiin palveluihin

Oikeat valinnat verkkopalveluiden pohjalle määrittävät menestystä vuosiksi eteenpäin. Osaaminen, kokemus ja huolellinen suunnittelu auttavat onnistumaan.

CMS – sisällönhallinnan järjestelmät

CMS:t ovat alustoja joilla hallinnoidaan erilaisia sisältöjä, olivat ne sitten tekstiä, kuvia, tuotetietoja, kieliversioita tai jotain muuta.

WordPress

WordPress on maailman suosituin tapa toteuttaa verkkosivuja, ja se taipuu myös hyvin suuriin ja vaativiin verkkopalveluihin. Olemme erittäin kokeneita WordPress-kehittäjiä ja siksi luotettava kumppani myös vaativiin WordPress-projekteihin.

Strapi

Strapi on avoimen lähdekoodin CMS, jolla erilaisten sisältötyyppien luominen ja hallinnointi onnistuu erittäin käyttäjäystävällisesti. Strapi on usein loistava ratkaisu silloin kun halutaan hallinnoida sisältöä yhdessä keskitetyssä sijainnissa mm. headless- ja monikanavaisiin ratkaisuihin.

eCommerce – verkkokaupan alustat

Verkkokaupan toteutukseen on valtava määrä erilaisia ratkaisuja ja alustoja. Tässä esittelemme muutaman keskeisen ja meidän suosittelemamme valinnan.

WooCommerce

WooCommerce on maailman suosituin verkkokauppa-alusta, joka perustuu avoimeen lähdekoodiin ja on vapaasti räätälöitävissä kaikilta osin. WooCommercella on vankka kehittäjien tuki ja uusia versioita julkaistaankin säännöllisesti. Korkean tason räätälöitävyys mahdollistaa myös integraatiot muihin järjestelmiin kuten esimerkiksi mm. CRM:iin, ERP:iin ja PIM:iin.

Shopify

Shopify on maailman suosituimpia alustoja verkkokaupan toteutukseen, eikä syyttä. Se tarjoaa pitkälle tuotteistetun, valmiin alustan jolla toimivan verkkokaupan saa aikaan hetkessä. Shopify tarjoaa myös paljon mahdollisuuksia räätälöintiin ja integrointiin.

Akeneo

Akeneo on avoimen lähdekoodin tuotehallinta ratkaisu eli PIM (Product Information Management). Akeneo kokoaa kaiken yrityksen ulkopuolelle välitettävär tuotetiedot kuten hinnat, tuotetiedot, tuotekuvat ja kieliversiot. Akeneo sisältää kaikki yleiset ja tehokkaat tuotehallinnan toiminnallisuudet. Avoin lähdekoodi varmistaa vahvan omistajuuden.

fullstack – räätälöidyt sovellukset

Tarjoamme täysin räätälöityjen sovellusten toteuttamisen verkkoon ja mobiiliin. Tässä esittelemme suosikkiratkaisujamme fullstack-sovelluskehitykseen.

React

React on Javascript-ohjelmointikielen framework. Se on tällä hetkellä yksi suosituimmista valinnoista palveluiden front-end -toteutuksiin. React on modulaarista: Sovelluksen komponentit ovat toisistaan riippumattomia ja toimivat itsenäisesti, joten niitä on helppo ylläpitää.

NestJS

NestJS on vahvasti suosiotaan kasvattanut JavaScriptin ja Reactin framework. NestJS mahdollistaa nykyaikaisen tavan toteuttaa taustapalvelut ja sitä on helppo ylläpitää). NestJS on myös uusille kehittäjille helppo omaksua, koska se on kattavasti dokumentoitu, kansiorakenne on matala, sekä osoitepolut ja React-komponenttien tuottaminen on standardoitu.

Amazon AWS ja Google Cloud

Vaativien verkkopalveluiden toimintavarmuus ja suorituskyky varmistetaan käyttämällä parasta mahdollista saatavilla olevaa pilviteknologiaa sekä tiedon tallentamiseen, käsittelyyn että ja sovellusten ylläpitoon. Meille ovat tuttuja sekä Amazonin ja Googlen pilviympäristöt.