Yhteistyötä joka kestää aikaa.

Missiomme on olla asiakkaittemme luotettu digikumppani pitkällä yhteisellä matkalla. Projektimme tyypillisesti johtavatkin jatkuvaan suhteeseen, joka rakentuu hyvälle palveluasenteelle, vahvalle asiantuntemukselle ja molemminpuoliselle luottamukselle.

Ei vain yhden projektin juttuja

Heti alkuun: Me pidämme napakoista projekteista jotka myös päättyvät. Se ei kuitenkaan tarkoita etteikö yhteistyö voisi jatkua pitkäänkin! Verkkopalveluiden kehittäminen on pitkäjänteistä toimintaa. Liiketoiminnalliset tavoitteet, tekniset vaatimukset, käyttäjäkokemus ja monet muut tekijät täytyy sovittaa yhteen jatkuvasti muuttuvassa maailmassa.

Vuosien aikana meillä on ollut ilo työskennellä kaikenlaisten asiakkaiden kanssa: pieniä startuppeja ja pörssiyrityksiä, järjestöjä ja julkisen sektorin organisaatioita. Palvelemme kaikkia asiakkaitamme samalla innolla ja reippaudella. Parhaat suhteet perustuvat molemminpuoliseen luottamukseen ja arvostukseen.

Valittuja referenssejä

Seepsula.fi verkkokauppa

Toteutimme Seepsula.fi -verkkopalvelun laajan uudistuksen, joka kattoi täysin integroidun verkkokaupan sekä laajan sisällöntuotannon tuotekuvauksineen ja visualisointeineen.

Enento

Enento Oyj on luotto- ja taloustietoihin erikoistunut kansainvälinen pörssiyritys. Olemme toimineet vuosia yrityksen web-kumppanina.

Synlab

Synlab on kansainvälinen bioanalytiikan asiantuntijayhtiö. Vastaamme yrityksen Suomen verkkosivuston WordPress-osuuden toteutuksesta ja ylläpidosta.

Nenäpäivä

Nenäpäivä on Suomen tunnetuimpia hyväntekeväisyystapahtumia. Olemme Nenäpäivä-järjestön web-kumppani, ja vastaamme verkkosivujen toteutuksesta ja ylläpidosta.

Rakennusteollisuuden koulutuskeskus

Rakennusteollisuuden Koulutuskeskus (eli tuttavallisemmin Rateko) järjestää jatkuvasti suuria määriä koulutuksia ja sertifiointeja rakennusalan tarpeisiin. Olemme kehittäneet Ratekon täysin räätälöityä ja integroitua verkkokauppa-alustaa.

Visma

Meillä on ollut ilo työskennellä kansainvälisen suuryritys Visman kanssa. Olemme tarjonneet Vismalle räätälöityjen verkkosivujen ja verkkopohjaisten käyttöliittymien toteutusta.

Asiakkaitamme

.cls-1, .cls-2 { stroke-width: 0px; } .cls-2 { fill: #fff; }

Avataanko keskustelu?

Vaikuttaako siltä että voisimme olla teille hyödyksi? Jätä meille viesti alla olevalla lomakkeella tai lähetä sähköpostia. Palaamme sinulle asiaan mahdollisimman pikaisesti, yleensä viimeistään yhden arkipäivän kuluessa.