Ajankohtaista Agendalta.

Artikkelimme tarjoavat asiakastarinoita, asiantuntijanäkemystä ja konkreettisia vinkkejä digitaalisten palveluiden kehittämiseen, sekä syventäviä katsauksia digitaalisen palvelumuotoilun teemoihin.

 • Deko verkkokauppa

  Deko verkkokauppa

  Dekomarkkinointi on tarjonnut tuotteiden esillepanoratkaisuja jo yli 30 vuotta. Uudistimme Dekon verkkokaupan WordPress-pohjaiseksi verkkopalveluksi.

  Lue lisää

 • WooCommerce kolmen koodaajan silmin

  WooCommerce kolmen koodaajan silmin

  WooCommerce on valtavan suosittu verkkokaupan alustaratkaisu. Tässä artikkelissa kolme kokenutta kehittäjäämme Jari, Joni ja Jukka kertovat kokemuksistaan ja näkemyksistään WooCommercesta verkkokaupan alustana. 

  Lue lisää

 • Mipro verkkosivut

  Mipro verkkosivut

  Mipro on raideliikenteen ja teollisuuden järjestelmiin erikoistunut asiantuntijayritys. Uudistimme Mipron verkkosivut WordPressillä.

  Lue lisää

 • WooCommerce verkkokaupan alustana 

  WooCommerce verkkokaupan alustana 

  Tässä artikkelissa käymme läpi WooCommercen hyviä puolia syvällisemmin ja vertaamme sitä kolmeen keskeiseen kilpailijaan. 

  Lue lisää

 • Metsätietäjä

  Metsätietäjä

 • HaparandaTornio.com

  HaparandaTornio.com

  Olemme toteuttaneet kaksoiskaupunki Haparanda-Tornion verkkosivut räätälöitynä WordPress-palveluna ja vastaamme sivuston ylläpidosta. Kesän 2022 sivuston saavutettavuutta kehitettiin. 

  Lue lisää

 • Kolme kulmaa ohjelmistokehitykseen

  Kolme kulmaa ohjelmistokehitykseen

  Sohovalla kehitetään jatkuvasti erilaisia mobiilisovelluksia eri alustoja ja teknologioita hyödyntäen. Mobiilikehittäjillämme onkin osaamista, historiaa ja preferenssejä useasta eri tavasta toteuttaa sovelluksia mobiilialustoille.

  Lue lisää

 • Seepsula Pro – kiviainesten Wolt

  Seepsula Pro – kiviainesten Wolt

  Pitkäaikainen asiakkaamme Seepsula on toteuttanut kanssamme oman mobiilisovelluksen, johon tiimimme on tämän kevään aikana kehittänyt keskeisen uuden toiminnon: mahdollisuuden seurata tilauksia kartalla reaaliajassa.

  Lue lisää