Ajankohtaista Agendalta

Artikkelimme tarjoavat asiakastarinoita, asiantuntijanäkemystä ja konkreettisia vinkkejä digitaalisten palveluiden kehittämiseen, sekä syventäviä katsauksia digitaalisen palvelumuotoilun teemoihin.

 • Metsätietäjä

  Metsätietäjä

  Tapion verkkopalvelun käyttöliittymäsuunnittelu.

  Lue lisää

 • HaparandaTornio.com

  HaparandaTornio.com

  Olemme toteuttaneet kaksoiskaupunki Haparanda-Tornion verkkosivut räätälöitynä WordPress-palveluna ja vastaamme sivuston ylläpidosta. Kesän 2022 sivuston saavutettavuutta kehitettiin. 

  Lue lisää

 • Kolme kulmaa ohjelmistokehitykseen

  Kolme kulmaa ohjelmistokehitykseen

  Sohovalla kehitetään jatkuvasti erilaisia mobiilisovelluksia eri alustoja ja teknologioita hyödyntäen. Mobiilikehittäjillämme onkin osaamista, historiaa ja preferenssejä useasta eri tavasta toteuttaa sovelluksia mobiilialustoille.

  Lue lisää

 • Seepsula Pro – kiviainesten Wolt

  Seepsula Pro – kiviainesten Wolt

  Pitkäaikainen asiakkaamme Seepsula on toteuttanut kanssamme oman mobiilisovelluksen, johon tiimimme on tämän kevään aikana kehittänyt keskeisen uuden toiminnon: mahdollisuuden seurata tilauksia kartalla reaaliajassa.

  Lue lisää

 • Nenäpäivä.fi verkkosivu

  Nenäpäivä.fi verkkosivu

  Uudistimme nenäpäivä.fi verkkosivut ja verkkokaupan käyttäen WordPress-sisällönhallintajärjestelmää ja WooCommerce-verkkokauppa-alustaa. 

  Lue lisää

 • Enento.com — integroitu ja räätälöity WordPress-sivusto 

  Enento.com — integroitu ja räätälöity WordPress-sivusto 

  Enento on pohjoismaiden johtava kuluttaja- ja yritystietopalveluiden tarjoaja. Kun Suomen Asiakastieto yhdistyi ruotsalaisen UC:n kanssa, toteutimme uuden yhtiön Group -sivuston integroituna ja räätälöitynä WordPress-verkkopalveluna.

  Lue lisää

 • Seepsula mobiilisovellus

  Seepsula mobiilisovellus

  Kehitimme Seepsulan digitaalista liiketoimintaa ja myyntiä sopimusasiakkaille suunnatulla mobiilisovelluksella, jolla yhtiön asiakkaan voivat tilata suuria määriä kiviaineksia helposti muutamalla sormen painalluksella. 

  Lue lisää

 • IH Turku WordPress-verkkosivut

  IH Turku WordPress-verkkosivut

  Toteutimme International House Turun verkkojulkaisun räätälöitynä WordPress-palveluna, yhdessä Citrus Oy:n ja Sohova Oy:n kanssa. Citrus keskittyi palvelumuotoiluun ja käyttöliittymäsuunnittteluun ja Sohova toteutti tekniset ratkaisut ja vei projektin julkaisuun asti yhdessä kaikkien osapuolten kanssa.

  Lue lisää