Verkkosivujen toteuttaja, palveluksessasi.

Olemme vastanneet satojen verkkosivujen suunnittelusta, toteutuksesta ja ylläpidosta. Yhteistä on aina mutkattomuus, joustavuus ja vahva ammattitaito. Haluamme olla asiakkaidemme luotettava digikumppani verkossa.

Agenda ❤️ WordPress

Me olemme keskittyneet WordPress-verkkosivuihin. WordPress on maailman suosituin alusta verkkosivuille ja sen suosio kasvaa edelleen. Tämä takaa asiakkaillemme turvallisen ja laajalti tuetun teknologiavalinnan, jossa avaimet pysyvät omissa käsissä.

Miksi verkkosivut Agendan kanssa?

Verkkosivut voivat olla millaiset vain, ja ne voidaan toteuttaa monella tapaa. Me erikoistumme erinomaisesti tehtyihin, asiakkaamme näköisiin verkkosivuihin ja verkkokauppoihin. Pitkäaikaisiin asiakkuuksiimme liittyykin usein juuri tietty teknisen erityisosaamisen vaatimus.

Agendan DNA:ssa on vahvasti perustajien suunnittelijatausta, ja tämä näkyy kaikessa työssämme. Panostamme verkkosivujen suunnitteluun, jotta niistä saadaan houkuttelevia ja käyttäjäystävällisiä.

Tiimissämme on aina mukana riittävä senioriteetti varmistamaan teknisen toteutuksen erinomaisuus. Käytämme vain parhaiksi toteamiamme teknisiä ratkaisuja ja lisäosia, ja kehitämme jatkuvasti omaa pohjateemaamme.

Projektipäällikkömme on vahvasti asioiden pulssilla ja pilkomme tekemisen järkevän kokoisiin osiin. Sitoudumme tekemiimme kustannusarvioihin ja pidämme projektin kustannukset ennustettavina.

Näin toteutamme verkkosivut

Yksilöllisesti

Emme yleensä käytä valmisteemoja, vaan tuotekehitämme omaa pohjaamme verkkosivujen rakentamista varten. Tämän ansiosta palvelun räätälöitävyys, tietoturva ja optimointi ovat toteutettu erittäin huolellisesti, yhteistyössä palvelin- ja tietoturva-asiantuntijoiden kanssa. Osaamme toki kuunnella, ja valitsemme parhaan lähestymistavan yhdessä asiakkaamme kanssa.

Laadulla

Suunnittelemme verkkopalvelut niin että niitä on helppoa käyttää ja ylläpitää. Kehitämme jatkuvasti omaa designsysteemiämme, joka kokoaa parhaat ratkaisut yhteen. Tiimissämme on aina mukana kokeneita koodaajia jotka ohjaavat tekemistä ja varmistavat laadun.

Turvallisesti

Käytämme vain luotettavimpia lisäosia ja parhaiksi toteamiamme käytäntöjä, ja teemamme on auditoinut ulkopuolinen tietoturva-asiantuntija. Tarjoamme myös jatkuvaa ylläpitopalvelua, jolla asiakkaamme verkkosivusto pysyy ajan tasalla ja tietoturvallisena.

Palveluasenteella

Me etsimme asiakkuuksia tositarkoituksella, emme yhden projektin juttuja. Haluamme olla asiakkaittamme luotettu digikumppani pitkällä tähtäimellä, myötä- ja vastoinkäymisissä.

Usein kysyttyä

Valittuja asiakkaita:

Visma Playbook

Visma Playbook on Visman tytär- ja kumppaniyrityksille tarkoitettu verkkopalvelu, jossa jaetaan tietoa toimenpiteistä ja osaamisesta. Käyttäjät voivat esitellä palvelussa erilaisia tekemiänsä markkinointitoimenpiteitä sekä näiden onnistumista, sekä tutustua kollegoidensa osaamiseen.

Seepsula: verkkosivut & verkkokauppa

Toteutimme Seepsula.fi -verkkopalvelun laajan uudistuksen, joka on paitsi hieno yrityssivusto että täysin toiminnanohjaukseen integroitu verkkokauppa. Projekti sisälsi laajan sisällöntuotannon tuotekuvauksineen ja visualisointeineen.

Haparanda-Tornio

Olemme toteuttaneet kaksoiskaupunki Haparanda-Tornion verkkosivut räätälöitynä WordPress-palveluna ja vastaamme sivuston ylläpidosta. Kesän 2022 sivuston saavutettavuutta kehitettiin.

Synlab: Saumaton integraatio taustajärjestelmiin

Laajat WP-verkkosivut yritykselle Synlab. Verkkopalvelussa asiakas voi tutustua Synlabin laboratorio- ja kuvantamismenetelmäpalveluihin, toimipisteisiin ja hintoihin, sekä varata itselleen ajan palveluihin. Sivusto on hyvä esimerkki sekä sisältönsä laajuuden, käytettävyyden että teknisten vaatimusten osalta vaativasta ja kunnianhimoisesta WP-toteutuksesta.

Reilua energiaa: Energiaviraston verkkolehti

Reilua energiaa on Energiaviraston julkaisema sidosryhmälehti, jonka digiversion teknisestä suunnittelusta ja toteutuksesta vastasimme. Verkkojulkaisu on suunniteltu mahdollisimman käyttäjäystävälliseksi ja lukukokemukseltaan miellyttäväksi, ja tarjoaa helpon tavan julkaista ja jakaa visuaalisesti upeita sisältöjä.

Nenäpäivä – mediaspektaakkelin verkkopalvelu

Olemme toteuttaneet Nenäpäivä.fi -verkkopalvelun ja vastaamme sen ylläpidosta. Joka vuosi verkkosivusto palvelee valtavaa käyttäjäpiikkiä ja ottaa vastaan hyväntekijöiden lahjoitukset.

Asiakkaitamme

Avataanko keskustelu?

Vaikuttaako siltä että voisimme olla teille hyödyksi? Jätä meille viesti alla olevalla lomakkeella tai lähetä sähköpostia. Palaamme sinulle asiaan mahdollisimman pikaisesti, yleensä viimeistään yhden arkipäivän kuluessa.