Verkkosivujen toteuttaja, palveluksessasi

Olemme vastanneet satojen verkkosivujen suunnittelusta, toteutuksesta ja ylläpidosta. Yhteistä on aina mutkattomuus, joustavuus ja vahva ammattitaito. Haluamme olla asiakkaidemme luotettava digikumppani verkossa.

Agenda ❤️ WordPress

Me olemme keskittyneet WordPress-verkkosivuihin. WordPress on maailman suosituin alusta verkkosivuille ja sen suosio kasvaa edelleen. Tämä takaa asiakkaillemme turvallisen ja laajalti tuetun teknologiavalinnan, jossa avaimet pysyvät omissa käsissä.

Verkkosivut voivat olla millaiset vain, ja ne voidaan toteuttaa monella tapaa. Me erikoistumme erinomaisesti tehtyihin, asiakkaamme näköisiin verkkosivuihin. Pitkäaikaisiin asiakkuuksiimme liittyykin usein juuri tietty teknisen erityisosaamisen vaatimus.

Agendan DNA:ssa on vahvasti perustajien suunnittelijatausta, ja tämä näkyy kaikessa työssämme. Panostamme verkkosivujen suunnitteluun, jotta niistä saadaan houkuttelevia ja käyttäjäystävällisiä.

Tiimissämme on aina mukana riittävä senioriteetti varmistamaan teknisen toteutuksen erinomaisuus. Käytämme vain parhaiksi toteamiamme teknisiä ratkaisuja ja lisäosia, ja kehitämme jatkuvasti omaa pohjateemaamme.

Projektipäällikkömme on vahvasti asioiden pulssilla ja pilkomme tekemisen järkevän kokoisiin osiin. Sitoudumme tekemiimme kustannusarvioihin ja pidämme projektin kustannukset ennustettavina.

Verkkosivut on erittäin joustava käsite: kyse voi olla jonkun ihmisen henkilökohtaisista kotisivuista tai pörssiyrityksen monikansallisesta enterprise-tason verkkopalvelusta. Suosittelemme alla muutamaa hyväksi toteamaamme toteutustapaa, joissa voimme olla avuksi.

WordPress

WordPress on maailman suosituin tapa tehdä verkkosivuja, eikä suotta. Avoimen lähdekoodin ansiosta omistajuus pysyy itsellä, ja alusta itsessään venyy mihin tahansa räätälöintiin.

Hubspot & markkinoinnin automaatio

Hubspotilla verkkosivut on mahdollista luoda erittäin kustannustehokkaasti. Kyseessä on kuitenkin alusta joka on paljon enemmän kuin pelkkä verkkosivualusta: Hubspot on erittäin kattava markkinoinnin ja palvelun työkalupakki.

Headless & monikanavaisus

Verkkosivut on mahdollista toteuttaa niin että sisällön hallinnointi (CMS, esimerkiksi Strapi) ja sen esittäminen (front end) toteutetaan kokonaan erikseen. Tämä mahdollistaa mm. sisällön jakelun eri kanaviin ja ulkoasun rajattoman räätälöinnin.

Yksilöllisesti

Osaamme kuunnella ja valitsemme parhaan lähestymistavan yhdessä asiakkaamme kanssa. Jokainen projekti on yksilöllinen.

Kokemuksella

Tiimissämme on aina mukana kokeneita asiantuntijoita jotka ohjaavat tekemistä ja varmistavat laadun.

Rakkaudella

Haluamme olla asiakkaittamme luotettu digikumppani pitkällä tähtäimellä, myötä- ja vastoinkäymisissä.

Millä alustalla yleensä toteutatte verkkosivut?

WP:lläWP on maailman yleisin tapa toteuttaa verkkosivut ja perustuu avoimeen lähdekoodiin. Se on äärimmäisen laajasti tuettu ja moneen taipuva tekninen alusta sekä pieniin että suuriin verkkopalveluihin.

Tarjoatteko sisällön tai ulkoasun suunnittelua?

Kyllä, ehdottomasti. Palvelun ulkoasun suunnittelu on keskeinen osa kokonaisprojektia, joten tarjoamme erittäin vahvaa designosaamista. Voimme joko noudattaa olemassaolevaa visuaalista ohjeistoa tai sopia projektin laajuuteen uuden visuaalisen ilmeen luomisen. Tarjoamme myös apua sisällön suunnittelussa ja tuotannossa, jolloin käännymme luotettavien kumppaniemme puoleen.

Miten huomioitte saavutettavuuden (WCAG)?

Parhailla käytännöillä ja erillisellä testauksella. Käyttämämme oma framework noudattaa oletuksena WCAG:n AA-tasoa, josta emme poikkea ilman erillistä tarvetta tai toivetta. Voimme taata palvelun saavutettavuuden tietylle tasolle jos projektin osaksi sovitaan saavutettavuuden testaus, josta voit lukea lisää täältä.

Tarjoatteko olemassaolevan sivuston ylläpitoa tai jatkokehitystä?

Kyllä, mielellämme. Tarjoamme ylläpitopalvelua, jonka puitteissa pidämme palvelun toimintavarmana ja tietoturvallisena. Lisäksi tarjoamme jatkokehitystä erilaisilla puitesopimuksilla tai täysin toimeksiantoperusteisesti. Voit lukea lisää ylläpitopalvelustamme täältä.

Paljonko verkkosivujen toteutus maksaa?

Riippuu täysin vaatimuksista. Kevyet sivut voidaan saada käyttöön jo joillakin tuhansilla euroilla, mutta laajempi sivuprojekti voi hyvin maksaa kymmeniä tuhansia euroja – tai miksei jopa enemmän! Keskustelemme mielellämme juuri teille sopivasti budjetista ja toteutustavasta.

Ylläs.fi

Uudistimme Visit Ylläksen Ylläs.fi-verkkopalvelun WordPressillä, sisältäen runsaasti integraatioita ja asiakaskohtaista lohkokehitystä.

Seepsula: verkkosivut & verkkokauppa

Toteutimme Seepsula.fi -verkkopalvelun laajan uudistuksen, joka on paitsi hieno yrityssivusto että täysin toiminnanohjaukseen integroitu verkkokauppa. Projekti sisälsi laajan sisällöntuotannon tuotekuvauksineen ja visualisointeineen.

Haparanda-Tornio

Olemme toteuttaneet kaksoiskaupunki Haparanda-Tornion verkkosivut räätälöitynä WordPress-palveluna ja vastaamme sivuston ylläpidosta. Kesän 2022 sivuston saavutettavuutta kehitettiin.

Synlab: Saumaton integraatio taustajärjestelmiin

Laajat WP-verkkosivut yritykselle Synlab. Verkkopalvelussa asiakas voi tutustua Synlabin laboratorio- ja kuvantamismenetelmäpalveluihin, toimipisteisiin ja hintoihin, sekä varata itselleen ajan palveluihin. Sivusto on hyvä esimerkki sekä sisältönsä laajuuden, käytettävyyden että teknisten vaatimusten osalta vaativasta ja kunnianhimoisesta WP-toteutuksesta.

Reilua energiaa: Energiaviraston verkkolehti

Reilua energiaa on Energiaviraston julkaisema sidosryhmälehti, jonka digiversion teknisestä suunnittelusta ja toteutuksesta vastasimme. Verkkojulkaisu on suunniteltu mahdollisimman käyttäjäystävälliseksi ja lukukokemukseltaan miellyttäväksi, ja tarjoaa helpon tavan julkaista ja jakaa visuaalisesti upeita sisältöjä.

Nenäpäivä – mediaspektaakkelin verkkopalvelu

Olemme toteuttaneet Nenäpäivä.fi -verkkopalvelun ja vastaamme sen ylläpidosta. Joka vuosi verkkosivusto palvelee valtavaa käyttäjäpiikkiä ja ottaa vastaan hyväntekijöiden lahjoitukset.

Visma Playbook

Visma Playbook on Visman tytär- ja kumppaniyrityksille tarkoitettu verkkopalvelu, jossa jaetaan tietoa toimenpiteistä ja osaamisesta. Käyttäjät voivat esitellä palvelussa erilaisia tekemiänsä markkinointitoimenpiteitä sekä näiden onnistumista, sekä tutustua kollegoidensa osaamiseen.

Asiakkaitamme

.cls-1, .cls-2 { stroke-width: 0px; } .cls-2 { fill: #fff; }

Avataanko keskustelu?

Vaikuttaako siltä että voisimme olla teille hyödyksi? Jätä meille viesti alla olevalla lomakkeella tai lähetä sähköpostia. Palaamme sinulle asiaan mahdollisimman pikaisesti, yleensä viimeistään yhden arkipäivän kuluessa.