Deko verkkokauppa

Dekomarkkinointi on tarjonnut tuotteiden esillepanoratkaisuja jo yli 30 vuotta. Uudistimme Dekon verkkokaupan WordPress-pohjaiseksi verkkopalveluksi.

Linkki palveluun: deko.fi

WooCommerce -verkkokaupparatkaisu

Verkkokauppa oli aiemmin toiminut toisella teknologia- ja alustapohjalla, mutta vertailun ratkaisuksi valikoitui WordPress, joka tarjoaa avoimen lähdekoodin ”avaimet käteen” -periaatteella. Verkkokauppa toteutettiin WordPressin WooCommerce-lisäosan avulla. Erilaisia tuotteita – mainos-, myymälä- ja toimistotarvikkeita – on noin tuhat.

Projekti alkoi yhteisellä kick off -tapaamisella, jossa asiakkaan toiveet käytiin yksityiskohtaisesti läpi. Tämän jälkeen siirryttiin nopeasti varsinaiseen tekniseen toteutukseen. Projektin keskeisiä osia olivat WordPress-verkkokaupan toteutus ja tuotteiden siirtäminen vanhasta kaupasta. Tuotteiden tuomiseen vanhalta alustalta kehitettiin oma tuontityökalu.

Samalla verkkokaupan ilmettä päivitettiin, ja joitakin uusia toiminnallisuuksia (kuten tarjouspyyntö ja parannettu tuotehaku) toteutettiin. Sivuston frontend-puolella käytetään pääosin React-komponentteja sisältöelementteinä. Parissa kuukaudessa sivusto oli toteutettu, ja testauksen kautta siirryttiin käyttöönottoon ja julkaisuun.