Shopify – maailman johtava verkkokaupan alusta

Shopify on valtavan nopeasti kasvanut, pitkälle tuotteistettu pilvipohjainen verkkokaupan alusta (SaaS). Se tarjoaa helpon tavan luoda ja ylläpitää verkkokauppaa, ja sen monipuoliset ominaisuudet mahdollistavat kaikenkokoisten yritysten menestymisen verkossa.  Tarjoamme asiantuntijapalvelua Shopify-verkkokauppojen toteutukseen, jatkokehitykseen ja ylläpitoon.

Nopeasti kasvanut verkkokaupan markkinajohtaja

Shopify perustettiin vuonna 2006 Kanadassa, ja siitä lähtien se on kasvanut huomattavasti. Tällä hetkellä se palvelee yli miljoonaa yritystä ympäri maailman. Alusta on suunniteltu erityisesti pienille ja keskisuurille yrityksille, jotka haluavat aloittaa tai laajentaa verkkokauppaansa helposti ja tehokkaasti. 

Shopifyn perusajatus on tarjota kaikki tarvittava yhdellä alustalla. Käyttäjät voivat luoda verkkosivustonsa, lisätä tuotteensa, hallita varastoaan ja käsitellä maksuja samassa paikassa. Tämä tekee verkkokaupan ylläpidosta huomattavasti yksinkertaisempaa ja vähentää teknisiä haasteita, jolloin yrittäjät voivat keskittyä liiketoimintansa ydintehtäviin. 

Miten voimme auttaa?

Suunnittelu

Onko palvelun ulkoasun houkuttelevuus ja käyttäjäystävällisus avain? Vahva designosaamisemme yhdessä teidän tietotaitonne kanssa tuottaa tuloksen joka näyttää ja tuntuu puhtaalta web-kullalta.

Toteutus

Shopify on helppo ottaa käyttöön myös ilman atk-ajokorttia, mutta ehkä haluatte taitavan konsultin joka hoitaa verkkokaupan käyttöönoton ja konfiguroinnin puolestanne.

Meidän kanssamme hoituvat myös teknisesti vaativammat jutut, kuten verkkokaupat ja integraatiot.

Ylläpito ja tuki

Haluatteko että joku tarjoaa jatkuvaa tukea ja apua verkkokaupan kanssa? Älä etsi kauempaa. Tarjoamme myös Shopifylle sylläpitoa, tukea ja jatkokehitystä – hymyn kanssa.

Asiakkaitamme

.cls-1, .cls-2 { stroke-width: 0px; } .cls-2 { fill: #fff; }

Avataanko keskustelu?

Vaikuttaako siltä että voisimme olla teille hyödyksi? Jätä meille viesti alla olevalla lomakkeella tai lähetä sähköpostia. Palaamme sinulle asiaan mahdollisimman pikaisesti, yleensä viimeistään yhden arkipäivän kuluessa.