Mipro verkkosivut

Mipro on raideliikenteen ja teollisuuden järjestelmiin erikoistunut asiantuntijayritys, joka vuodesta 1980 lähtien on ollut mukana kehittämässä turvallisempaa ja toimivampaa raideliikennettä, vesi- ja energiahuoltoa sekä teollisuutta. Uudistimme Mipron verkkosivut WordPressillä.

Linkki palveluun: mipro.fi

WordPress-verkkosivut

Verkkosivuilla esitellään Mipron tarjoamia erilaisia palveluja ja referenssejä, kerrotaan alaan ja yritykseen liittyvistä uutisista ja ilmiöistä. Lisäksi sivustoa käytetään työntekijöiden rekrytointiin.

Sivusto oli aiemmin tehty toisella teknologia- ja alustapohjalla, mutta päätettiin uudistaa WordPress-pohjaiseksi. Kaikki sisällöt (sivut, uutiset ja artikkelit) siirrettiin uuteen alustaan. Samalla uudistettiin palvelun ulkoasua, jota asiakas halusi raikastaa ja vahvista mielikuvaa helpommin lähestyttävämmästä yhtiöstä etenkin työnantajamielikuvaa ajatellen. Myös navigaatiota hieman selkeytettiin.

Projekti alkoi ulkoasun suunnittelulla, josta edettiin nopeasti varsinaiseen toteutukseen ja sisältöjen siirtoon vanhasta järjestelmästä. Sisältötyötä tehtiin sekä tietokantasiirtoina että manuaalisesti. Myös asiakas osallistui sisällön siirtämiseen ja erityisesti viimeistelyyn uudella sivustolla. Tietokantasiirtoihin käytettiin itse kehittämäämme migratointityökalua. Kun sivusto oli läpäissyt sekä sisäisen että asiakkaan tarkastuksen, se julkaistiin. Sivustolla käytetään WordPressin omia elementtejä sekä kehittäjiemme suunnittelemia React-sisältöelementtejä.