Edicos sisällöntuotanto ja visuaalinen ilme

Linkki palveluun: edicos.fi

Esittely

Edicos on työuravalmennukseen ja työhyvinvointiin keskittynyt yritys Keminmaalta. Yritys tarjoaa palveluita pk-yrityksille sekä paikallisesti että maanlaajusesti. Vuonna 2021 perustetun yrityksen takana on Katja Siurumaa. Sohova toteutti Edicosin nimisuunnittelun, logon sekä verkkosivuston.

Nimen ja logon ideointi

Pääsimme ideoimaan yritykselle nimen. Tiimimme kartoitti yrityksen toimialaan ja aiheeseen sopivia sanoja eri kielillä. Edicos-nimi syntyi yhdistämällä kaksi sanaa yhteen. Latinankielisistä sanoista Edico (ratkaista) ja cos (hiomakivi)  yhdistettiin sana Edicos, joka viestii yrittäjän toimintatavasta etsiä ratkaisuja asiakkaan ongelmatilanteisiin ja hioa ongelmia pienemmäksi.

Edicosin logossa on solmu, mutta solmun molemmissa päissä on langat esillä. Tällä haluttiin ilmentää asioiden selvittämistä: mitä tapahtuu, jos langan päistä lähtee vetämään? Oikeneeko lanka suoraksi vai meneekö solmu entistä tiukemmaksi? Yrityksen nimellä ja ilmeellä pyritiin tukemaan yrittäjän vahvaa visiota yrityksenä mielikuvasta ja tunnelmasta.

Verkkosivustoprojekti

Edicosille tehtiin WordPress-verkkosivut, joissa otettiin huomioon yrittäjän toiveet. Sivustosta haluttiin käyttäjäystävällinen ja helppokäyttöinen. Sivustolle tuotettiin myös sisältöjä sivuston rakentamisen yhteydessä, kuten palvelusivuille ja yhteystiedot-sivulle.