Bioenergia

Bioenergiaa

Bioenergia ry on yli kolmensadan jäsenorganisaation ja henkilöjäsenen edunvalvoja, joka kehittää bioenergia-alaa niin, että Suomessa olisi maailman parhaat edellytykset tuottaa biomassaan perustuvia kestäviä ja jopa hiilinegatiivisia tuotteita.

Bioenergia julkaisee Bioenergia -lehteä, jonka siirsimme asiakkaan kanssa verkkoon. Paperinen lehti julkaistaan jatkossa kerran vuodessa.

WordPress-verkkolehti

Toteutimme bioenergialehti.fi -verkkolehden käyttäen WordPress-sisällönhallintajärjestelmää, huomioiden Bioenergia ry:n visuaalinen ilme, värit ja fontit.

Toteutukseen on räätälöity mainospaikkoja. Räätälöidyn toiminnallisuuden ansiosta verkkolehden hallinnoijat voivat lisätä uusia mainoskampanjoita. Sivu- ja artikkelipohjissa on mainospaikat, joihin palvelu automaattisesti hakee olemassa olevista mainoskampanjoista sellaisen josta löytyy mainospaikkaan sopiva kuva.

Verkkopalvelussa on mahdollisuus rekisteröityä tilaajaksi tai kirjautua sisään tilaajana, jolloin pääsee lukemaan vain tilaajille tarkoitettuja sisältöjä. Käyttäjänhallinnan tueksi ylläpitäjille on toteutettu erillinen näkymä. Oppilaitoksille, kirjastoille ja muille organisaatioille on myös toteutettu IP-pohjainen tunnistautuminen. Ylläpitäjäkäyttäjä voi lisätä tai poistaa sallittuja IP osoitteita ja osoiteavaruuksia hallintapaneelissa.

Palveluun toteutettiin myös monia räätälöityjä sisältölohkoja WordPressin Gutenberg-editoria hyödyntäen. Näin ylläpitäjä voi helposti lisätä määrämuotoisia sisältöjä kuten kainalojutut ja korostusosiot.

Tutustu sivustoon osoitteessa bioenergialehti.fi