Parempi kumppani verkkoon kuin mainostoimisto

Etsitkö toteuttajaa tai ylläpidon kumppania verkkopalvelullesi ja mielessä oli mainostoimisto? Voi olla, että voimme tarjota vahvempaa digiosaamista kuin keskimääräinen mainostoimisto.

Ratkaisukeskeinen digitoimisto

Suunnittelemme, toteutamme ja ylläpidämme loistavia verkkopalveluita. Tarjoamme vahvan yhdistelmän osaamista: design, tekninen toteutus ja tuki. Erityisesti olemme kokeneita WordPress- ja WooCommerce -kehittäjiä. Teemme työtämme vahvalla palveluasenteella – olemme olemassa asiakkaitamme varten.

Mitä teemme

Design

Tarjoamme korkeatasoista suunnitteluosaamista sekä palvelumuotoilun että käyttöliiittymänsuunnittelun tasolla.

Tekninen toteutus

Ydintoimintaamme on ketterä ohjelmistokehitys. Tarjoamme sitä sekä työaikaperusteisesti että avaimet käteen -projektitoimituksina.

Tuki

Varmistamme että verkkopalvelunne ovat hyvissä käsissä ja toimintavarmoja vuodesta toiseen tarjoamalla sovellusylläpitoa.

Verkkosivut

Toteutamme kevyet verkkosivut ja laajat verkkopalvelut vankalla kokemuksella. Sivustojemme alusta on useimmiten WordPress.

Verkkokaupat

Olemme erikoistuneet räätälöityjen ja integroitujen WooCommerce-verkkokauppojen suunnitteluun, toteutukseen ja ylläpitoon.

Sovellukset

Kanssamme onnistuvat räätälöidyt sovellukset, käyttäjäystävällisesti ja liiketoimintalähtöisesti. Muoto on vapaa: natiivi, hybridi, desktop tai web.

Valittuja asiakkuuksia

Seepsula.fi verkkokauppa

Toteutimme Seepsula.fi -verkkopalvelun laajan uudistuksen, joka kattoi täysin integroidun verkkokaupan sekä laajan sisällöntuotannon tuotekuvauksineen ja visualisointeineen.

Enento

Enento Oyj on luotto- ja taloustietoihin erikoistunut kansainvälinen pörssiyritys. Olemme toimineet vuosia yrityksen web-kumppanina.

Deko.fi

Uudistimme Dekomarkkinoinnin verkkokaupan WordPressille.

Nenäpäivä

Nenäpäivä on Suomen tunnetuimpia hyväntekeväisyystapahtumia. Olemme Nenäpäivä-järjestön web-kumppani, ja vastaamme verkkosivujen toteutuksesta ja ylläpidosta.

Synlab

Synlab on kansainvälinen bioanalytiikan asiantuntijayhtiö. Vastaamme yrityksen Suomen verkkosivuston WordPress-osuuden toteutuksesta ja ylläpidosta.

Visma

Meillä on ollut ilo työskennellä kansainvälisen suuryritys Visman kanssa. Olemme tarjonneet Vismalle räätälöityjen verkkosivujen ja verkkopohjaisten käyttöliittymien toteutusta.

Asiakkaitamme

Avataanko keskustelu?

Vaikuttaako siltä että voisimme olla teille hyödyksi? Jätä meille viesti alla olevalla lomakkeella tai lähetä sähköpostia. Palaamme sinulle asiaan mahdollisimman pikaisesti, yleensä viimeistään yhden arkipäivän kuluessa.